• New
Baoblaze Multi-Functional Пен Организатор, Display Boxes Cosmetic Storage Case Save Space for Home Bathroom - Црна са Кутијом

Baoblaze Multi-Functional Пен Организатор, Display Boxes Cosmetic Storage Case Save Space for Home Bathroom

Buyers rating:
RSD 29.95

Брой продукти

Мултифункционални сто организатор : Канцеларијски стони органайзеры и спремишта, који ће задржати све што вам је потребно на дохват руке, остајући по страни од вашег путу.Робустан Робустан Модеран материјал : Стони организатор је направљена од квалитетног метала - чврст, компактан и елегантан изглед, он ће задржати све што вам је потребно на дохват руке, остајући по страни.Уштеда простора : Стони организатор лако чувати оловке, правила, маказе, књига, датотека, спајалице, итд У једном месту; такође је погодна за организовање шминке и мале ствари за домаћинство.Држите хоме оффице у реду : Стони организатор прибор за канцеларије или куће, са овом организацијом позадине и складиштење, чување ваш кућни и канцеларијски сто уредан и чист.Поклоне.Славна поклоне прославе рођендана за децу породице, пријатеља,итд.Опис : - Мултифункционални сто организатор : Канцеларијски стони органайзеры и спремишта, који ће задржати све што вам је потребно на дохват руке, остајући по страни од вашег путу. - Трајни Трајни Модеран материјал : Стони организатор је направљена од квалитетног метала - чврст, компактан и елегантан и да ће задржати све што вам је потребно на дохват руке, остајући по страни од вашег путу. - Уштеде простора : стони организатор лако чувати оловке, правила, маказе, књига, датотека, спајалице, итд У једном месту; такође је погодна за организовање шминке и мале ствари за домаћинство. - Држите хоме оффице у реду : Стони организатор прибор за канцеларије или куће, са овом организацијом позадине и складиштење, чување ваш кућни и канцеларијски сто уредан и чист. - Поклоне.Добар дан рођења празничне поклоне за пријатеље, породицу, децу,итд.Спецификација : - Материјал : металлразмер графикон : Не Фиока : Аппрок.26.8x10x20.5cm/10.55x3.94x8.07inch With Кутија : Аппрок.26.8x15x26cm/10.55x5.91x10.24іпсһпакет обухвата : 1 ком. метални сто Organizer Note : 1. Молим вас, допустите ми да грешке због ручног мерења.2. Због разлике између различитих монитора слика не може да одражава стварни боја производа.3. Желимо вам дивне куповину на Интернету!Имамо дугогодишње искуство у продаји робе на мрежи, ми смо фокусирани на пружање најбољих производа и услуга клијентима.

Подробни спецификации

- Material:
Metal
Size Chart:
No Drawer:
Approx.26.8x10x20.5cm/10.55x3.94x8.07inch
With Drawer:
Approx.26.8x15x26cm/10.55x5.91x10.24inch
Package Includes:
1 Piece Metal Desk Organizer :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Сродни производи

3Pcs Бранднев TPS51275BRUKR
  • New
Оцене:

3Pcs Бранднев TPS51275BRUKR

Цхипс Капија, са седиштем у 2010 години, је професионални алат набавке Б2Б и Б2Ц у области електронских ком�

RSD 4.80
Куке INNO К 100-299
  • New
Оцене:

Куке INNO К 100-299

Сет од четири куке SU фит и јастука staypads.Компатибилност : INSU Остаје.Препоручена примена : Монтажа унутраш�

RSD 35.57