• New
Организатор Лака За Нокте, Носилац Лака За Нокте Организатор Акрилни Лак За Нокте Полице За Изложбе Робе Козметички Складиштење Етерична Уља Носилац Полица, 4 Слој?

Организатор Лака За Нокте, Носилац Лака За Нокте Организатор Акрилни Лак За Нокте Полице За Изложбе Робе

Buyers rating:
RSD 12.15

Брой продукти

Квалитетне материјале : Полице за складиштење лака за нокте је направљен од издржљивог транспарентан акрилне материјала.Површина има сјајне кутију и веома чврсто, тако да можете видети све боје у колекцији.Генијални дизајн : Кутија за складиштење лака за нокте има вишеслојни структура, која може да прими више од 20 боца лака за нокте.Савршен блок складиштење шминке, погодан за кориснике шминке и професионалаца.Велики простор за складиштење : Кутија за складиштење нокте има четири слоја.Ова транспарентна кутија је идеалан за полице за лака за нокте или кармина, да задржи свој плоча у организацији.Једноставна инсталација : Носилац лака за нокте једноставан за инсталацију, подешавање носиоца лака за нокте траје само неколико минута, а пластични материјал олакшава чишћење.Широко се користи : Не само лак за нокте, можете да сачувате друге предмете, као што су минђуше, огрлице, наруквице, прстење, брошеви и различите прибор. 1. Савршен за кориснике шминке и професионалаца.2. Направљен од трајног транспарентан акрилне материјала.3. Не само лак за нокте, можете да сачувате друге предметы4.Носилац лака за нокте лак за установке5.Кутија за складиштење нокте има четири слоја.

Подробни спецификации

Material:
Acrylic
Color:
Transparent
Size:
16.6x14.2cm/ 6.5x5.6in
Weight:
650g
Package Included:
 
1 x  Nail Polish Holder :
Notes:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Сродни производи